Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα αν διαθέτεται Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες που σας βολεύει, συμπληρώνοντας το ονομά σας, και απλά μας ενημερώνεται ( απαιτείται αποστολή fax η email κλπ). Εμεις θα επιβεβαιώσουμε  την πληρωμή και θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας. Παρακαλούμαι όπως προτού προχωρήσετε στην κατάθεση να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για επιβεβαίωση της άμεσης διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι:

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λογαριασμός: 6310-010087-016

ΙΒΑΝ: GR20 0171 3100 0063 1001 0087 016

( GR2001713100006310010087016 για εύκολο copy-paste )

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Γκιόλας Ιωάννης

  1. Πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων απο το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου με ΜΕΤΡΗΤΑ αλλά και με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Το φυσικό κατάστημα το χρησιμοποιούμε ως φυσική εκθέση και ως σημείο παραλαβής των εμπορευμάτων. Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΔΕΝ συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι διαθέσιμο και στο φυσικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να προβείτε στην αγορά ή να δείτε ζωντανά κάποιο προϊόν, καλό θα ήταν πριν μας επισκεφθείτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος στο φυσικό κατάστημα.

  1. Με αντικαταβολή

Με την παραλαβή των εμπορευμάτων μπορείτε να πληρώσετε στό συνεργαζόμενο Courier σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία πάγια χρεώση .Οι τιμές των προϊόντων είναι λιανικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.