Ενημέρωση, Όλες οι κατηγορίες

Προτάσεις για το πασχαλινό Δώρο γιά τα βαφτιστήρια σας

Το Πάσχα πλησιάζει και κάθε Νονά ή Νονός αναζητά ένα φόρεμα, μια ζακέτα, μια καπαρντίνα, ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι ή κάτι τέλος πάντων για το βαφτιστήρι του. Μετά από 12 χρόνια στον χώρο της παιδικής ένδυσης αποκτήσαμε εμπειρία και μπορούμε λοιπόν να σας προτείνουμε μοντέρνες και ολοκληρωμένες προτάσεις από συλλογές επώνυμων εταιρειών για να κάνετε δώρο στο βαφτιστήρι σας και να είναι το αγαπημένο του.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις προτάσεις μας

Ένα υπέροχο φόρεμα απο την συλλογή της Μ&Β girls fashion για κορίτσια με άποψη για το ντύσιμό τους. Διατιθεται για κορίτσια 6-16 ετών.

 

Ένα θαυμάσιο σέτ με μπλούζα φλοράλ και ζιπ κιλότ σε πράσινη απόχρωση. Μιά ξεχωριστή πρόταση απο την συλλογή της Μ&Β girls fashion

 

Μιά ολοκληρωμένη πρόταση απο την LOSAN με μπλούζα, πουκάμισο και παντελόνι σε μπλέ ηλεκτρίκ αποχρώσεις για αγόρια 8 έως 16 ετών.

 

Άκομα ενα ξεχωριστό ντύσιμο με πουκάμισο σε λιλά-ροζ αποχρώσεις, παντελόνι σε ράφ χρώμα και μπουφάν εποχής απο την συλλογή της NEW KIND

 

Έξαιρετικό φλοράλ φόρεμα με δώρο βρακάκι απο την LOSAN για μπεμπούλες 6 έως 24 μηνών.

Super ντύσιμο με playfull t-shirt και σορτς για super μπόμπιρες 6-24 μηνών από την LOSAN.

Μπλουφάν εποχής απο την LOSAN που συνδυάζεται ευκολα με μπλέ και κόκκινες αποχρώσεις για αγόρια 2-7 ετών.

 

Περιηγηθείτε στο site μας και ανακαλύψτε αυτό που πραγματικά θέλετε για τα βαφτιστήρια σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το site μας